סלמון מזוגג הדר
סלמון מזוגג הדר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ תפוזים, תפוחי אדמה, מרגרינה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -3 דקות. נסו סלמון מזוגג הדר, סלמון מזוגג הדר, ו סלמון מזוגג הדר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F. קו 15 1/2 אינץ 'על ידי 10 1/2 אינץ' ג ' לי רול עם נייר; גריז foil.In 4-סיר ליטר, לשלב שומר ותפוח אדמה.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות. מכסים, חום לרתיחה על גבוה, ואז להפחית את החום לנמוך. מבשלים 18 עד 22 דקות או עד ירקות רכים כאשר פירסינג עם קצה הסכין.בינתיים, בסיר 4 ליטר, מיץ חום לרתיחה על גבוה. מרתיחים 10 דקות או עד מופחת 1/2 כוס. מערבבים ברוטב סויה ומרתיחים 1 דקה יותר.בעוד שומר ומיץ לבשל, צד בשר העונה של סלמון עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי. מסדרים סלמון בשכבה אחת במחבת מוכנה, צד העור למעלה. צלוי 12 עד 18 דקות או עד חיוור בצבע וסכין חודר בקלות דרך הצד. בזהירות לקלף את העור של סלמון ולהשליך.
מסננים שומר ותפוחי אדמה ומעבירים למעבד מזון עם להב סכין מצורף.
מוסיפים מרגרינה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי. מחית עד חלקה. מחלקים בין צלחות הגשה.סדר בצד העור סלמון למטה על גבי מחית שומר וזיגוג כתום כפית מעל.
מקשטים עם שברי שומר ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.