קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות47
מגזין

סלמון מזוגג זנגביל מיסו

סלמון מזוגג זנגביל מיסו
סלמון מזוגג זנגביל מיסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות ותרימי את צד הסלמון ועצמות הסיכה הוסרו, רוטב סויה, מירין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו חצילים מזוגגים זנגביל, סלמון מזוגג מיסו, ו סלמון מזוגג מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם את התנור כדי לצלות ולסדר מתלה באמצע. קו גיליון אפייה גדול מסגרת עם לסכל מעיל לסכל עם שמן צמחי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא את מירין, מיסו, סוכר חום, רוטב סויה, וג ' ינג ' ר בקערה בינונית עד בשילוב. שמור 1/3 כוס תערובת מיסו בקערה קטנה; להפריש.יש לשטוף את הסלמון מתחת למים זורמים קרים, להתייבש עם מגבות נייר, ולהניח על העור בצד אפייה למטה. באמצעות סכין חדה, להבקיע את הסלמון עם חתכים אלכסוניים מקבילים 1/4 אינץ ' עמוק במרווחים 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מברשת הסלמון עם כל תערובת שמור 1/3 כוס מיסו. (אם הצד של סלמון הוא ארוך יותר מאשר גיליון האפייה, לתחוב את קצה הזנב של הדג תחת עצמו לאחר תערובת מיסו הוחל.) מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות.הגדר מסננת קטנה בסדר רשת על קערה קטנה מסננים את תערובת מיסו הנותרים. השליכו את המוצקים והניחו את הרוטב החרוך בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מיסומיסו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הסר את הדג מהמקרר וזרוק את עטיפת הפלסטיק. לטגן את הסלמון על תבנית האפייה, מסתובב פעם או פעמיים, עד שהוא פשוט אטום במרכז וקרום חום זהוב נוצר, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
הסר את הסלמון מהתנור, להעביר אותו מגש הגשה, ומפזרים אותו עם בצל ירוק ושומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מגישים מיד, עובר את הרוטב החרוך בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.