סלמון מזוגג זנגביל מיסו
סלמון מזוגג זנגביל מיסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות ותרימי את צד הסלמון ועצמות הסיכה הוסרו, רוטב סויה, מירין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו חצילים מזוגגים זנגביל, סלמון מזוגג מיסו, ו סלמון מזוגג מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור כדי לצלות ולסדר מתלה באמצע. קו גיליון אפייה גדול מסגרת עם לסכל מעיל לסכל עם שמן צמחי; להפריש.
לטאטא את מירין, מיסו, סוכר חום, רוטב סויה, וג ' ינג ' ר בקערה בינונית עד בשילוב. שמור 1/3 כוס תערובת מיסו בקערה קטנה; להפריש.יש לשטוף את הסלמון מתחת למים זורמים קרים, להתייבש עם מגבות נייר, ולהניח על העור בצד אפייה למטה. באמצעות סכין חדה, להבקיע את הסלמון עם חתכים אלכסוניים מקבילים 1/4 אינץ ' עמוק במרווחים 2 סנטימטרים זה מזה.
מברשת הסלמון עם כל תערובת שמור 1/3 כוס מיסו. (אם הצד של סלמון הוא ארוך יותר מאשר גיליון האפייה, לתחוב את קצה הזנב של הדג תחת עצמו לאחר תערובת מיסו הוחל.) מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות.הגדר מסננת קטנה בסדר רשת על קערה קטנה מסננים את תערובת מיסו הנותרים. השליכו את המוצקים והניחו את הרוטב החרוך בצד.
הסר את הדג מהמקרר וזרוק את עטיפת הפלסטיק. לטגן את הסלמון על תבנית האפייה, מסתובב פעם או פעמיים, עד שהוא פשוט אטום במרכז וקרום חום זהוב נוצר, על 10 עד 12 דקות.
הסר את הסלמון מהתנור, להעביר אותו מגש הגשה, ומפזרים אותו עם בצל ירוק ושומשום.
מגישים מיד, עובר את הרוטב החרוך בצד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.