קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

סלמון מזוגג מיסו

סלמון מזוגג מיסו
אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, סלמון מזוגג מיסו יכול להיות סופר ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 294 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך פילה סלמון, רוטב סויה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. סלמון מזוגג מיסו, סלמון מזוגג מיסו, ו סלמון מזוגג מיסו דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים את מיסו, סאקה, רוטב סויה, וסוכר בקערה קטנה. התאם את הפרופורציות לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
להשרות את הסלמון: 
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
יוצקים חצי מהתערובת לתוך מיכל גדול מספיק כדי להתאים את פילה הסלמון, ואז לשפוך את השאר על החלק העליון של הדג. ודא הדג מצופה ברוטב מיסו.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מיסומיסו
4
מכסים את המיכל ומשרים לפחות 30 דקות, ועד לילה.
5
לצלות את הסלמון: קו מחבת סמיך עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מברשת קצת שמן צמחי על הנייר ולהניח את פילה סלמון על גבי. ודא שיש ציפוי אפילו, דק של מרינדה על גבי הדג.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מניחים את הפילה לא קרוב יותר מאשר על 6 אינץ ' מאלמנט broiler בתנור שלך. Broil במשך 6-10 דקות, תלוי כמה עבה פילה הם וכמה חם broiler שלך הוא.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
שים עין על הסלמון. במרינדה יש סוכר זה יכול בקלות לגרום זיגוג לשרוף. אם הוא מתחיל לחרוך והבישול עדיין לא גמור, הניחו את הדג על מדף תחתון בתנור.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים עם אורז וירקות מוקפצים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.