סלמון מזוגג מנגו
סלמון מזוגג מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לכם מקל קינמון, זנגביל, פילה סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מנגו-Habanero סלמון קלוי מזוגג, המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): "טנדורי" סלמון מנגו, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 25 דקות או עד מופחת 3/4 כוס.
יוצקים תערובת מנגו דרך מסננת רשת תיל; להשליך מוצקים. להחזיר תערובת מנגו לסיר; להתחמם.
מניחים סלמון על מתלה במחבת מטאטא מצופה ספריי בישול. מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום 5 דקות.
מברשת דגים עם תערובת מנגו 1/3 כוס. לצלות 3 דקות יותר או עד פתיתי דגים עם מזלג. כפית נותרת תערובת מנגו באופן שווה על פני דגים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.