קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

סלמון מזוגג מנגל עם קומפוט שעועית שחורה

סלמון מזוגג מנגל עם קומפוט שעועית שחורה
סלמון מזוגג מנגל עם קומפוט שעועית שחורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם פלפל, סוכר חום, שעועיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מתכונים דומים: סלמון מזוגג מנגל עם קומפוט שעועית שחורה, סלמון מזוגג דבש וסלט תירס שעועית שחורה, ו סלמון מזוגג ליים ודבש עם שעועית שחורה חמה וסלט תירס.

הוראות

1
לטאטא יחד את כל החומרים בקערה, להוסיף לסיר, ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 עד 6 דקות, או עד הטעמים מעורבבים. שמור.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מחממים את השמן בסיר מעל חום בינוני גבוה עד על סף עישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הם שקופים מעט, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הפלפלים, עגבניות, שעועית, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים 9 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3
הסר מהחום, מוסיפים את החומץ, הפטרוזיליה והכוסברה, מערבבים היטב. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4
עבור סלמון: מחממים גז או גריל פחם לחום בינוני גבוה. ציפוי צלחות הגריל עם שמן כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
העונה פילה סלמון עם מלח ופלפל וגריל במשך 7 עד 8 דקות בצד הראשון. בזהירות להפוך את הפילה מעל ומתמשך בישול במשך 5 עד 6 דקות. לאחר מבושל, להסיר זיגוג עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה סלמוןפילה סלמון
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
כדי לשרת, כפית את השעועית השחורה על מרכז צלחת העליון עם סלמון מזוגג.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל חריףפלפל חריף2(חוֹרֶף)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית שחורה משומרת, שטופה ומרוקנתשעועית שחורה משומרת, שטופה ומרוקנת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טחוןכוסברה טחון2(חוֹרֶף)פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון2(חוֹרֶף)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן, לצלייהשמן, לצלייה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2(חוֹרֶף)חומץ יין אורזחומץ יין אורז1קילוגרםפילה סלמוןפילה סלמון6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל אבן-קרקעחרדל אבן-קרקע1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.