קושירגיל
מוכן ב24 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סלמון מזוגג עם Edamame

סלמון מזוגג עם Edamame
סלמון מזוגג עם Edamame נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם אדאמה, מירין, רוטב הויסין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. נסו סלמון סלט פסטה Edamame, סלמון בגריל סויה דבש עם Edamame, ו סלמון בגריל סויה דבש עם Edamame (מתכונים דומים).

הוראות

1
סדר מתלה תנור במרכז התנור, ומטגן מחממים מראש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את 5 המרכיבים הראשונים (באמצעות סוכר חום) בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים שכבה של רדיד אלומיניום על תבנית אפייה או מחבת broiler, מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4
מניחים סלמון על נייר כסף, מברשת עם חצי זיגוג סויה. Broil 3 דקות; להסיר מהתנור, ומברשת עם זיגוג שנותר. צלייה 3 דקות יותר או עד סלמון הוא קשקשי.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מערבבים מיסו, מירין ומיץ תפוזים בבלנדר. מרתיחים edamame במים מלוחים קלות במשך 34 דקות או עד מכרז; לנקז, הזמנת 4 כפות בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים edamame, מים שמורים, ומלח לבלנדר; דופק. סדר 1/3 כוס טהור על כל אחד 4 צלחות. למעלה עם 1 חתיכת סלמון, וטפטוף עם 1/4 זיגוג סויה כפית מסדין אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מקשטים עם גרידה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.