סלמון מחבת ותפוחי אדמה פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מחבת & פרמזן תפוחי אדמה. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 391 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל, לימון, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: מחבת פרמזן תפוחי אדמה, אחד סלמון לימון, תפוחי אדמה קלויים ופרמז'ן אספרגוס, ו מחבת עניבת פרמזן עם עניבת פרפר.
הוראות
מחממים מחבת לא דביקה או מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. דג מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים דגים למחבת, ומבשלים 6 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
בעוד דגים מבשלים, פירס תפוחי אדמה עם מזלג; לסדר במעגל על מגבות נייר בתנור מיקרוגל. מיקרוגל ב 810 דקות גבוהות, הפיכת תפוחי אדמה לאחר 5 דקות.
חותכים את תפוחי האדמה המבושלים לשניים, ומפזרים מלח, פלפל, וגבינת פרמזן.
מערבבים ירקות, עגבניות, ויניגרט בקערה; לזרוק בעדינות.
חותכים לימון לשניים, וסוחטים מיץ לימון על פני דגים.
מגישים סלמון עם תפוחי אדמה וסלט.
בנוסף סיבים ועמילן עמיד, תפוחי אדמה הם מקור טבעי של מעכב proteinase, כימיקל טבעי המעודד הורמונים שובע תיאבון. תפוחי אדמה הם גם מילוי להפליא 300 קלוריות עבור spudgreat גדול, אפוי לירידה במשקל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.