סלמון מיסו
. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך מים, שומשום, רוטב סלט סויה-ג'ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הרוטב סלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגת שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מיסו, סלמון מיסו, ו סלמון מסולסל.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). ממלאים מחבת גדולה עם כ 1 אינץ ' של מים ומביאים לרתיחה. דגים רק עד מבושל מבחוץ, על 2 דקות לכל צד.
להעביר פילה למחבת ברוילר.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הדבק מיסו, סאקה, סוכר חום, זרעי שומשום, שמן שומשום, מים, רוטב סלט וחומץ אורז.
מורחים את זה על צמרות פילה הסלמון.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד כמעט מבושל דרך. לעבור את התנור כדי לצלות, ו לצלות עד העליון הוא השחמה תוסס, על 5 יותר דקות.
חותכים פילה לחלקים כדי לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.