סלמון מעושן
סלמון מעושן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 20 . מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. לך לחנות ותביא צ'יפס, מלח, סלמון לבוש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקרים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פשטידת הדלעת המפורסמת של ליבי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, רולו דה סלמון Ahumado Con סלסה טרטר Y Lentejas (רול סלמון מעושן עם רוטב טרטר ועדשים), ו מטבל סלמון מעושן.
הוראות
Rinse fish thoroughly in cold water; pat dry. Rub entire surface of fish with salt; let stand at room temperature 1 hour.
Prepare charcoal fire in smoker; let burn 10 to 15 minutes.
Sprinkle wet hickory chips over gray-white coals.
Place water pan in smoker, and fill with hot water.
Lightly grease food rack, and place on appropriate shelf in smoker.
Place salmon on rack; cover smoker with lid, and cook 3 1/2 hours or until fish flakes easily when tested with a fork. Chill thoroughly; remove skin, and discard.
Serve salmon with assorted crackers.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
Chardonnay, Pinot Noir, and Sauvignon Blanc are my top picks for Salmon. To decide on white or red, you should consider your seasoning and sauces. Chardonnay is a great friend to buttery, creamy dishes, while sauvignon blanc can complement herb or citrus-centric dishes. A light-bodied, low-tannin red such as the pinot noir goes great with broiled or grilled salmon. One wine you could try is Lapis Luna Chardonnay. It has 4.7 out of 5 stars and a bottle costs about 13 dollars.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.