קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

סלמון מעושן בנדיקט

סלמון מעושן בנדיקט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן בנדיקט. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ יין, ביצים, לחם ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביצי סלמון מעושנות בנדיקט, ביצי סלמון מעושנות בנדיקט, ו ביצי סלמון מעושנות בנדיקט.

הוראות

1
שלב שאלוט וחרדל בסיר בינוני. בהדרגה להקציף ביין. מרתיחים מעל חום גבוה עד תערובת מצטמצם 1/2 כוס, לטאטא לעתים קרובות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להקציף בשמנת. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
ממלאים קערה גדולה במים קרים. מביאים מחבת גדולה של מים לרתיחה; מוסיפים חומץ. להפחית את החום בינוני נמוך. עבודה עם 6 ביצים שלמות בכל פעם, לפצח ביצים לפתוח ולהוסיף מים רותחים. מבשלים עד הלבנים מוגדרים, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר 1 ביצה בכל פעם מים קרים. מילואים מחבת עם מים חומץ. (ניתן להכין 1 שעה קדימה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
5
מניחים 2 משולשים טוסט על כל אחד 6 צלחות. למעלה עם סלמון. להביא מים חומץ להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
העברת רוטב שמנת לראש דוד כפול מעל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
7
להקציף 3 חלמונים גלם ביצה לתוך רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
להקציף כל הזמן עד רוטב מתעבה מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רשם רוטב 71°, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
הסר מהחום.
10
להוסיף שמיר קצוץ להקציף 1 דקה. באמצעות כף מחוררת, להעביר בעדינות ביצים עלומות, 1 בכל פעם, מקערה של מים קרים למחבת של מי חומץ רותחים. מבשלים ביצים עד חם, כ -30 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר 1 ביצה עלומה לכל משולש טוסט. רוטב הכפית נגמר.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מקשטים עם שמיר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.