סלמון מעושן וגבינת שמנת פריטטה
סלמון מעושן וגבינת שמנת פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן pescatarian, ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לכם ליווי, חלב, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו סלמון מעושן ופריטטה גבינת שמנת, סלמון מעושן ופריטטה גבינת שמנת, ו סלמון מעושן, שמיר גבינת עיזים פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד ביצים, חלב, עירית, בזיליקום, פלפל, ומלח בקערה.
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' ovenproof (אם הידית היא פלסטיק, לעטוף אותו בשכבה כפולה של רדיד) על חום מתון עד חם אבל לא עישון.
יוצקים תערובת ביצים למחבת ומפזרים חתיכות גבינת שמנת על גבי, ואז מבשלים, מרימים ביצה מבושלת סביב הקצוות באמצעות מרית לתת ביצה גולמית לזרום מתחת, עד שפריטטה מוגדר על התחתונה וביצה כמעט מוגדר אבל עדיין לח על גבי, 3 עד 5 דקות.
מפזרים סלמון בכל רחבי פריטטה, ולאחר מכן לחץ על סלמון בקלילות ולנער מחבת כדי לאפשר סלמון להתיישב העליון.
מטלית פריטטה על 6 אינץ ' מחום עד סט, נפוח מעט, וזהב תיקונים, 1 עד 1 1/2 דקות.
מגניב 5 דקות, ואז לשחרר קצה עם מרית להחליק על צלחת גדולה.
חותכים לפרוסות ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.