קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סלמון מעושן וגבינת שמנת פריטטה

סלמון מעושן וגבינת שמנת פריטטה
סלמון מעושן וגבינת שמנת פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן pescatarian, ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לכם ליווי, חלב, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו סלמון מעושן ופריטטה גבינת שמנת, סלמון מעושן ופריטטה גבינת שמנת, ו סלמון מעושן, שמיר גבינת עיזים פריטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד ביצים, חלב, עירית, בזיליקום, פלפל, ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' ovenproof (אם הידית היא פלסטיק, לעטוף אותו בשכבה כפולה של רדיד) על חום מתון עד חם אבל לא עישון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
יוצקים תערובת ביצים למחבת ומפזרים חתיכות גבינת שמנת על גבי, ואז מבשלים, מרימים ביצה מבושלת סביב הקצוות באמצעות מרית לתת ביצה גולמית לזרום מתחת, עד שפריטטה מוגדר על התחתונה וביצה כמעט מוגדר אבל עדיין לח על גבי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
הסר מהחום.
6
מפזרים סלמון בכל רחבי פריטטה, ולאחר מכן לחץ על סלמון בקלילות ולנער מחבת כדי לאפשר סלמון להתיישב העליון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מטלית פריטטה על 6 אינץ ' מחום עד סט, נפוח מעט, וזהב תיקונים, 1 עד 1 1/2 דקות.
8
מגניב 5 דקות, ואז לשחרר קצה עם מרית להחליק על צלחת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
חותכים לפרוסות ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.