קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

סלמון מעושן ונרפא עם גרידת תפוז

סלמון מעושן ונרפא עם גרידת תפוז
אם יש לך כוסברה הקרקע, פילה סלמון לחתוך במרכז, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הוודקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וודקה ברד. כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מלח נרפא סלמון עם וודקה, ערער, רוזמרין & לימון גרידת, סיידר תפוחים נרפא סלמון מעושן, ו סלמון נרפא מעושן מתוק של כלבי רכב.

הוראות

1
להרכיב את המעשן על ידי הפצת 1/2 כוס קטנה, שבבי עץ יבש על החלק התחתון של המעשן, ולאחר מכן למקם את מגש טפטוף מתלה ישירות על השבבים. (לחבר מושבעים אסדת מעשן, קו ווק או אלומיניום חד פעמי תבנית אפייה עם רדיד כבד חובה להפיץ עם שבבי עץ יבש; העליון עם שכבה נוספת של foilto לתפוס טפטוף ומתלה. מכסים את הווק או מחבת על ידי איטום זה בחוזקה עם מכסה או גיליון של נייר.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
באזור מאוורר היטב, להגדיר את המעשן מעל חום גבוה. לאחר 1 דקה, כאשר העשן עולה מכל הצדדים, לשים את הסלמון על המדף, צד העור למטה. כיסוי ועשן במשך 20 שניות. הזז את החום; עשן במשך 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
הגדר את הסלמון, צד עור למעלה, בתבנית אפיית זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4
מערבבים את המלח, סוכר חום, כוסברה וגלידת תפוזים; לשפשף את תערובת התבלינים ואת הוודקה על שני הצדדים של הסלמון. מכסים ומקררים במשך 3 ימים, הופכים מדי יום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
יש לשטוף את פילה הסלמון להתייבש. באמצעות סכין חדה, לחתוך דק את הסלמון בזווית, חיתוך לכיוון הזנב, לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד