קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סלמון מעושן וסלרי דאופינואז

סלמון מעושן וסלרי דאופינואז
סלמון מעושן & Dauphinoise celeriac יכול להיות רק ללא גלוטן ו pescatarian מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 109 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש מיץ של לימון, שמיר, אפיית תפוחי אדמה, וחבילות סלמון g. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלמון שובב, שומר ותפוחי אדמה גראטן Dauphinoise, סלריאק טרטר עם טרוטה מעושנת, ו Haddock מעושן עם celeriac & תרד gratin.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
יוצקים את המיץ של לימון אחד לתוך קערה גדולה. חותכים את הסלריאק לחתיכות בעובי של מטבע 1, משליכים אותם למיץ הלימון תוך כדי הליכה, ואז מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
CeleriacCeleriac
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בצלחת גדולה אטומה, שכבה את הסלריאק ותפוח האדמה עם פרוסות הסלמון, זורה עם קומץ קטן של שמיר קצוץ, 1 בצל קצוץ ומטפטף קצת שמנת על כל שכבה. מתבלים עם מעט מלח והרבה פלפל בכל שלב. אתה צריך שלוש שכבות של תפוחי אדמה וסלריאק כריך שתיים סלמון, בצל ושמיר. סיים עם השמנת הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מכסים את הצלחת בנייר כסף ומניחים על מגש.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
אופים במשך 45 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים עוד 30-40 דקות עד מבעבע והחלק העליון הוא פריך וזהב. בדוק כי הירקות מבושלים על ידי החדרת שיפוד או סכין קטנה זה צריך לדחוף בקלות. אם אתה רוצה, אתה יכול flash אותו תחת גריל חם כדי לקבל את השכבה העליונה ממש פריך. השאירו להתקרר מעט ולאחר מכן לשרת ישר מן המנה עם סלט ירוק פריך וכמה יין לבן צונן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון מעושן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.