קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

סלמון מעושן ועוטפת ביצה (גודל קהל)

סלמון מעושן ועוטפת ביצה (גודל קהל)
סלמון מעושן ועוטפת ביצה (גודל הקהל) הוא pescatarian ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו ביצים, סלמון, גבינת הווארטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. מתכונים דומים: סלמון מעושן ועוטפת ביצה (גודל קהל), עוטפת טורקיה Tex-Mex מבשלת לאט (גודל קהל), ו שעועית אפויה נקניק מעושנת (גודל קהל).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. קו ג 'לי רול פאן, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', עם לסכל. בקערה גדולה, להכות ביצים, חלב ומלח מתובל ביסודיות עם מזלג או חוט לטאטא עד צהוב אחיד.
מרכיבים שתצטרך
מלח מתובלמלח מתובל
ג'ליג'לי
ביצהביצה
חלבחלב
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
2
תרסיס מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
יוצקים תערובת ביצים למחבת. כמו תערובת מתחילה להגדיר בתחתית בצד, בעדינות להרים מנות מבושלות עם מרית, כך חלק דק, לא מבושל יכול לזרום לתחתית. הימנע ערבוב מתמיד. מבשלים 8 עד 10 דקות או עד ביצים מעובה לאורך אבל עדיין לח. מערבבים עשב שמיר קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
4
כפית על 1/3 כוס ביצים במרכז כל טורטייה. למעלה עם סלמון, בצל וגבינה. מקפלים צדדים מנוגדים של כל טורטיה מעל מילוי (הצדדים לא ייפגשו במרכז).
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
סלמוןסלמון
בצלבצל
ביצהביצה
5
מגלגלים את טורטייה, מתחיל באחד הקצוות הפתוחים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גלולגלול
6
מקום עוטפת, צדי התפר למטה, במחבת. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
7
אופים כ 10 דקות או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מקשטים עם גביעי עשב שמיר.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.