קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

סלמון מעושן ושכבת אבוקדו

סלמון מעושן ושכבת אבוקדו
סלמון מעושן ו שכבת אבוקדו דורש על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 328 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, מיץ לימון, ווסאבי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. וזה נהדר. נסו סלמון מעושן ואבוקדו, סלמון מעושן, ביצה ואבוקדו על טוסט, ו כוסות טון עם סלמון מעושן חם ואבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים עובש טבעת 3 אינץ ' על צלחת.
3
שכבה 2 עד 3 חתיכות של סלמון בעובש.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
4
מפזרים מלח ופלפל על סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלמוןסלמון
5
מפזרים קצת שמפניה ויניגרט על הסלמון העליון עם קרוטונים. לקלף ולפרוס את האבוקדו לקוביות 1/4 אינץ'. לסחוט מיץ לימון על אבוקדו כדי למנוע שינוי צבע; זה יהיה גם להחמיא את הטעמים של המנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ויניגרטויניגרט
שמפניהשמפניה
אבוקדואבוקדו
קרוטוניםקרוטונים
סלמוןסלמון
6
מוסיפים קצת ווסאבי לאבוקדו וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו
ווסאביווסאבי
7
מניחים 3 עד 4 פרוסות של האבוקדו על גבי הסלמון. חזור על השכבות 1 יותר זמן.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו
סלמוןסלמון
8
הסר את עובש הטבעת ומקשט את החלק העליון עם חתיכה קטנה של צ ' ייב. חזור על לעשות בסך הכל 4 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.