סלמון מעושן חם עם סלט תפוחים, דובדבנים מיובשים, אגוזי לוז וירקות ויניגרט סיידר תפוחים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו דבש, ירקות, חרדל דיז'ון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 32 שעות ו-25 דקות. נסו פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים יבשים, סלט שורש סלרי עם מנצ'גו, אגוזי לוז ודובדבנים יבשים, ו סלט תפוחים-סאנצ'וק עם פורל מעושן וסיידר ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את המלח, סוכר מגורען, סוכר חום ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
כָּתֵף
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מורחים אלומיניום רחב במיוחד לסכל קצת יותר מאשר אורך הדגים על משטח העבודה העליון עם שכבה ארוכה באותה מידה של ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
הנח 1 מחצית הסלמון, צד העור למטה, על עטיפת הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מפזרים לשפשף על הבשר של הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מניחים את החצי השני של הסלמון, בשר בצד למטה, על גבי המחצית הראשונה. מקפלים את הפלסטיק כדי לכסות, ולאחר מכן לסגור את הקצוות לסכל יחד crimp בחוזקה סביב הדגים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
מניחים את הדג עטוף על מחבת גיליון העליון עם מחבת גיליון אחר. מכבידים עם לבנה או 2 ומקררים במשך 12 שעות. הפוך את הדג למקרר עוד 12 שעות. קצת מיץ ידלוף החוצה במהלך התהליך כדי לוודא שיש מקום לנגר לאסוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
לפתוח את הדג ולשטוף את תערובת התרופה עם מים קרים. לטף את הסלמון יבש עם מגבות נייר ומניח במקום קריר ויבש (לא המקרר) עד פני השטח של הדג יבש כמו מט, 1 עד 3 שעות בהתאם לחות. מאוורר עשוי לשמש כדי להאיץ את התהליך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
הכן מעשן עם צ ' יפס alderwood. עשן את הסלמון על הצ ' יפס הלוהט, שמירה על הטמפרטורה בתוך המעשן על 200 מעלות F, עד החלק העבה ביותר של הדגים רושם 150 מעלות F, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב הודו, מחומם
ממתק תמנון בריט
10
מגישים מיד או מגניב לטמפרטורת החדר, לעטוף בחוזקה להכניס למקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
11
מניחים את הסלמון על מגש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
12
טפטוף עם כמה ויניגרט תפוחים שמורות, העליון עם סלט של תפוח, דובדבנים יבשים, אגוזי לוז וירקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשים
סיידר תפוחים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ירוק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
13
לשרת.
14
לטאטא יחד את החומץ, דבש, חרדל ומלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא בשמן עד emulsified. שמור כמה לטפטף מעל הדגים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.