סלמון מעושן למחצה של טורונדל עם מרק תפוחים
סלמון מעושן למחצה של טורונדל עם מרק תפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, פילה סלמון במרכז לחתוך, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סיידר תפוחים נרפא סלמון מעושן, סלמון מעושן עם תפוח - קרם חזרת ולחם שחור, ו סלמון מעושן חם עם סלט תפוחים, דובדבנים מיובשים, אגוזי לוז וירקות ויניגרט סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את שבבי העץ במים חמים כדי לכסות במשך 20 דקות, ולאחר מכן לנקז. להדליק אש פחם קטנה או להכין מעשן stovetop בעקבות הוראות היצרן.
מוסיף את הצ ' יפס וחום עד עישון. מתבלים את פילה הסלמון משני הצדדים במלח ופלפל לבן ומניחים אותם על המדף. כיסוי ועשן במשך כ 10 דקות, או עד ריחני אבל עדיין נדיר מאוד במרכז.
מחממים מחבת nonstick גדולה.
מוסיפים את הסלמון ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה ובקושי מבושל דרך, על 2 דקות לכל צד.
בינתיים, מיץ התפוחים של סבתא סמית. בסיר קטן, להביא את מיץ התפוחים לרתיחה. על אש נמוכה, להקציף ב 4 כפות של החמאה והחרדל עד incorporated. מסננים את מרק התפוח דרך מסננת בסדר, להחזיר אותו לסיר ומתבלים עם מלח ופלפל.
ממיסים את 1/2 כף החמאה הנותרת במחבת גדולה.
מוסיפים את יורה אפונה ושום ומבשלים על אש גבוהה, משליך, עד נבול, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים ל-4 צלחות מרק רדודות.
מסדרים את הסלמון על יורה אפונה העליון כל פילה עם מנה קטנה של קוויאר. לפזר את התפוחים julienned מסביב ומקשטים עם נבטי daikon.
לטאטא את מרק התפוח מעל חום גבוה עד קצף, ואז לשפוך אותו סביב הסלמון ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.