קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

סלמון מעושן למחצה של טורונדל עם מרק תפוחים

סלמון מעושן למחצה של טורונדל עם מרק תפוחים
סלמון מעושן למחצה של טורונדל עם מרק תפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, פילה סלמון במרכז לחתוך, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סיידר תפוחים נרפא סלמון מעושן, סלמון מעושן עם תפוח - קרם חזרת ולחם שחור, ו סלמון מעושן חם עם סלט תפוחים, דובדבנים מיובשים, אגוזי לוז וירקות ויניגרט סיידר תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את שבבי העץ במים חמים כדי לכסות במשך 20 דקות, ולאחר מכן לנקז. להדליק אש פחם קטנה או להכין מעשן stovetop בעקבות הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מוסיף את הצ ' יפס וחום עד עישון. מתבלים את פילה הסלמון משני הצדדים במלח ופלפל לבן ומניחים אותם על המדף. כיסוי ועשן במשך כ 10 דקות, או עד ריחני אבל עדיין נדיר מאוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
תעביר את הסלמון לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מחממים מחבת nonstick גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים את הסלמון ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה ובקושי מבושל דרך, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
הסר מהחום ולשמור על חום.
7
בינתיים, מיץ התפוחים של סבתא סמית. בסיר קטן, להביא את מיץ התפוחים לרתיחה. על אש נמוכה, להקציף ב 4 כפות של החמאה והחרדל עד incorporated. מסננים את מרק התפוח דרך מסננת בסדר, להחזיר אותו לסיר ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בקערה גדולה מערבביםבקערה גדולה מערבבים
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8
ממיסים את 1/2 כף החמאה הנותרת במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים את יורה אפונה ושום ומבשלים על אש גבוהה, משליך, עד נבול, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים ל-4 צלחות מרק רדודות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
אפונה יורהאפונה יורה
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
10
מסדרים את הסלמון על יורה אפונה העליון כל פילה עם מנה קטנה של קוויאר. לפזר את התפוחים julienned מסביב ומקשטים עם נבטי daikon.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורהאפונה יורה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
קוויארקוויאר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
11
לטאטא את מרק התפוח מעל חום גבוה עד קצף, ואז לשפוך אותו סביב הסלמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.