קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

סלמון מעושן למחצה של טורונדל עם מרק תפוחים

סלמון מעושן למחצה של טורונדל עם מרק תפוחים
סלמון מעושן למחצה של טורונדל עם מרק תפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, פילה סלמון במרכז לחתוך, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סיידר תפוחים נרפא סלמון מעושן, סלמון מעושן עם תפוח - קרם חזרת ולחם שחור, ו סלמון מעושן חם עם סלט תפוחים, דובדבנים מיובשים, אגוזי לוז וירקות ויניגרט סיידר תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את שבבי העץ במים חמים כדי לכסות במשך 20 דקות, ולאחר מכן לנקז. להדליק אש פחם קטנה או להכין מעשן stovetop בעקבות הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מוסיף את הצ ' יפס וחום עד עישון. מתבלים את פילה הסלמון משני הצדדים במלח ופלפל לבן ומניחים אותם על המדף. כיסוי ועשן במשך כ 10 דקות, או עד ריחני אבל עדיין נדיר מאוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
תעביר את הסלמון לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מחממים מחבת nonstick גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הסלמון ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה ובקושי מבושל דרך, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
הסר מהחום ולשמור על חום.
7
בינתיים, מיץ התפוחים של סבתא סמית. בסיר קטן, להביא את מיץ התפוחים לרתיחה. על אש נמוכה, להקציף ב 4 כפות של החמאה והחרדל עד incorporated. מסננים את מרק התפוח דרך מסננת בסדר, להחזיר אותו לסיר ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בקערה גדולה מערבביםבקערה גדולה מערבבים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
ממיסים את 1/2 כף החמאה הנותרת במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את יורה אפונה ושום ומבשלים על אש גבוהה, משליך, עד נבול, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים ל-4 צלחות מרק רדודות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה יורהאפונה יורה
שום גויה®שום גויה®
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
10
מסדרים את הסלמון על יורה אפונה העליון כל פילה עם מנה קטנה של קוויאר. לפזר את התפוחים julienned מסביב ומקשטים עם נבטי daikon.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורהאפונה יורה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
קוויארקוויאר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
11
לטאטא את מרק התפוח מעל חום גבוה עד קצף, ואז לשפוך אותו סביב הסלמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.