סלמון מעושן עם סלט עדשים
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון מעושן עם סלט עדשים יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עדשים puy, שאלות, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלמון מעושן וסלט עדשים - 7 נקודות, סלמון מעושן חם, סלט ביצים ועדשים, ו ארוחת ערב: סלמון עם בייקון מעושן וסלט עדשים.
הוראות
יש לשטוף את העדשים, ואז לשים אותם במחבת לכסות בנדיבות עם מים. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך 25-30 דקות עד במכרז.
לנקז היטב ולהשאיר להתקרר.
שים את השאלוט בקערה עם החרדל, החומץ והתיבול.
מערבבים היטב ומקציפים בשמן.
מכניסים את הביצים למחבת קטנה ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים 3 דקות. להתקרר במהירות תחת מים קרים זורמים לקלף את הפגזים. שים בקערה של מים קרים עד מוכן לשרת.
מערבבים את השמיר לתוך ההלבשה ושופכים אותו על העדשים. כפית על 6 צלחות, ואז חצי את הביצים ולשים חצי על כל צלחת עם שתי פרוסות של סלמון מעושן.
מפזרים פלפל שחור, לפזר על כמה שמיר בריכות לשרת.