סלמון מעושן עם רוטב קרם פרש על טוסט שאלוט
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם שמיר, מלח כשר, לימונים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון מעושן עם רוטב קרם פראש על טוסט שאלוט, סלמון מעושן קרם Fraîche טארט, ו סלמון מעושן חם עם טרגון קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקרם frache, חרדל, שמיר, ומלח. מכסים ומקררים עד יום 1 קדימה.
מטלית חום. מסדרים את פרוסות הלחם על גיליונות אפייה. טוסט עד השחמה קלה; להסתובב טוסט הצדדים האחרים.
הסר מהתנור ולשפשף 1 צד של טוסטים עם שאלות לחתוך.
חותכים כל פרוסה למשולשים 4.
מגישים עם סלמון, רוטב, טוסטים, פרוסות לימון.הערה: סלמון הוא יקר, אבל זה אלגנטי כאשר מוגש על מגש גדול ואורחים לעשות כריכי פנים פתוחים משלהם.
מערבבים שאריות סלמון ורוטב עם ספגטי מבושל למחרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.