קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

סלמון מצונן עם סלט כרוב אסייתי ואסאבי איולי

סלמון מצונן עם סלט כרוב אסייתי ואסאבי איולי
סלמון מצונן עם סלט כרוב אסייתי ואסאבי איולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 395 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, אבקת ווסאבי, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. מתכונים דומים: טונה בגריל אסייתי עם איולי ווסאבי, סלמון מצונן עם פנזנלה, ו כריך עוף מטוגן עם איולי Srirachan וסלט אסייתי.

הוראות

1
סלמון מרינט: עונת סלמון עם מלח ופלפל ומקום במיכל לא מגיב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
מערבבים סאקה, שאלות, שום, זרעי שומשום וכוסברה ושופכים על דגים. לכסות ולשרות במשך 2 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
1
מערבבים כרוב, אצות, נבטי שעועית, יורה במבוק, כרישה, מיץ ליים, ומיץ תפוזים בקערה לא מגיבה ועונה עם פלפל שחור. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
אצותאצות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הכן איולי ווסאבי על ידי שילוב מיונז, אבקת ווסאבי, אבקת שום, ומיץ לימון וצינה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
אבקת ווסאביאבקת ווסאבי
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ווסאביווסאבי
איוליאיולי
3
חום שמן שומשום על חום נמוך פילה סלמון poach עד דגים הוא פשוט אטום.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מסננים על מגבות נייר ומביאים לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
מסדרים מיטה של סלט כרוב אסייתי על צלחת הגשה, למעלה עם סלמון עלומה וכפית quenelle של איולי ווסאבי על דגים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ווסאביווסאבי
איוליאיולי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

מרכיבים

170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'יורה במבוק, סחוט, שטוף לחתוך shifponadeיורה במבוק, סחוט, שטוף לחתוך shifponade1פיינט3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2שיני שאלוט, טחוןשיני שאלוט, טחון11 כף אורגנו מיובשעלי כוסברה טחוניםעלי כוסברה טחונים2שיני שום, מרוסקות קלות עם הצד של להב סכין וטחוןשיני שום, מרוסקות קלות עם הצד של להב סכין וטחון1חתיכות טופי הית' ברזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה1ליים, מיץליים, מיץ1אורנג', juicedאורנג', juiced2כרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, ספוג במי מלח כדי להסיר חצץ, ופרוס דק מאודכרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, ספוג במי מלח כדי להסיר חצץ, ופרוס דק מאוד1אוראו ממולאים כפוליםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי791 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו1עץכרוב נאפה, שיפונדה פרוסה.כרוב נאפה, שיפונדה פרוסה.2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה סלמון קצוץ-צארפילה סלמון קצוץ-צאר6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשראצות מיובשותאצות מיובשות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן11 כף אורגנו מיובשזרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים1אוראו ממולאים כפוליםאבקת ווסאביאבקת ווסאבי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.