אם יש לך זרעי כוסברה, פלפל ורוד, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלמון מצופה תבלינים, סלמון בגריל מצופה שקדים ותבלינים, ו סלק קלוי עם כתום וג'ינג'ר.
הוראות
1
מחממים התנור שלך ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הסלק על תבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מפזרים עם זנגביל, מלח ים בסדר 1 כף שמן לזרוק מעיל.צולים את הסלק באמצע התנור, ערבוב פעם או פעמיים במהלך הבישול, עד רך משחימים קלות, 25 עד 30 דקות.בינתיים, מניחים את הפלפלים השחורים במטחנת תבלינים ודופק פעם או פעמיים עד סדוק, או למקם אותם על קרש חיתוך סדק עם מערוך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
מלח ים משובח
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שיפונדה של עלי קייל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים גרגרי פלפל ורודים, זרעי כוסברה, רוזמרין ומלח ים גס; ממשיכים דופק או למחוץ עד התערובת היא קרקע גס מאוד.קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף, משמנים את הנייר, ומניחים את הסלמון למעלה; מקפלים את החלק האחורי הדק מתחת אם הפילה גדול מדי עבור גיליון האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גס
זרעי כוסברה שלמה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מברשת הסלמון עם הנותרים 2 כפיות שמן ומפזרים תערובת פלפל.לאחר הסלק קלוי במשך כ -15 דקות, מניחים את הסלמון על המדף העליון של התנור וצולים עד ורוד קלות במרכז, כ -15 דקות.לשחרר את הסלמון מן הקלף עם מרית, ולאחר מכן להשתמש 2 מריות גדולות להעביר אותו מגש.כפית את הסלק סביב הסלמון ומפזרים אותם עם עירית ופטרוזיליה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.