קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון מצופה תפוח אדמה

סלמון מצופה תפוח אדמה
סלמון מצופה תפוח אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 122 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 1332 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך הוא די מצחיק, תפוחי אדמה, אני חותך את הסלמון לרצועות ארוכות יותר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. עם כפית נסו סלמון מצופה תפוח אדמה, סלמון מצופה תפוחי אדמה עם סלט עשבי תיבול, ו סלמון מצופה תפוח אדמה עם מתכון סלט גרגיר הנחלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחבת חום על חום בינוני גבוה ולהוסיף 1/2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מברשת סלמון עם חלבונים ביצה חבילה עבה על גזרי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
הוסף למחבת.ודא תפוחי אדמה הם פריכים ושחומים לפני התהפך. מעקף בעדינות מרית מתחת לציפוי תפוחי האדמה. זה עלול לקחת כמה ניסיונות כדי לקבל את העניין. השתמש בשמן נוסף עבור שאר הסלמון, במידת הצורך.לאחר ששני הצדדים הם חום זהוב, מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 10-15 דקות.למרות צלחת זו היא קצת בצד מסובך, לקחת את הזמן כדי לעשות את זה. זה לגמרי שווה את זה וטעים מאוד.ואם אתה מקבל סופר מתוסכל בתהליך הבישול? נסה כוסית ויסקי. רק אומר.פורסם במתכונים, seafood53 תגובות
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
וויסקי.וויסקי.
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
נורהנורה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשהמנה הזאת גרמה לי לרצות למשוך את השיער שלי החוצה, אבל זה כל כך טעים. המפתח הוא לגרוס את תפוחי האדמה, את bejesus מהם כדי להסיר את הלחות, ולארוז אותם על טובהמנה הזאת גרמה לי לרצות למשוך את השיער שלי החוצה, אבל זה כל כך טעים. המפתח הוא לגרוס את תפוחי האדמה, את bejesus מהם כדי להסיר את הלחות, ולארוז אותם על טוב4שרימפס וורידיםפונדו גבינהפונדו גבינה4שרימפס וורידיםנראה כמו גבינה, אה? לא אכלתי את זה, במקרה שמישהו מכם תהה. אני יודע איך אתה חושבנראה כמו גבינה, אה? לא אכלתי את זה, במקרה שמישהו מכם תהה. אני יודע איך אתה חושב4שרימפס וורידיםעוגיות שוקולד צ'יפס מלא חמאת בוטניםעוגיות שוקולד צ'יפס מלא חמאת בוטנים4שרימפס וורידיםוואי. Ya ' ll הולך לתת לבחורה תסביך עם כמה אתה אוהב את אחיוואי. Ya ' ll הולך לתת לבחורה תסביך עם כמה אתה אוהב את אחי4שרימפס וורידיםלמרות צלחת זו היא קצת בצד מסובך, לקחת את הזמן כדי לעשות את זה. זה לגמרי שווה את זה מאוד טעיםלמרות צלחת זו היא קצת בצד מסובך, לקחת את הזמן כדי לעשות את זה. זה לגמרי שווה את זה מאוד טעים2חלבוני ביצה, מעט מוכיםחלבוני ביצה, מעט מוכים4שרימפס וורידיםבסופו של דבר טבלתי את הסלמון בחלבונים מוכים, ואז ארזתי את תפוחי האדמהבסופו של דבר טבלתי את הסלמון בחלבונים מוכים, ואז ארזתי את תפוחי האדמה1גיליוןלאחר ששני הצדדים הם חום זהוב, מניחים על אפייה ואופים במשך 10-15 דקותלאחר ששני הצדדים הם חום זהוב, מניחים על אפייה ואופים במשך 10-15 דקות4שרימפס וורידיםברגע שתפוחי האדמה היו זהובים, הוצאתי את הסלמון ואפיתי אותו בתנור עוד קצת.ברגע שתפוחי האדמה היו זהובים, הוצאתי את הסלמון ואפיתי אותו בתנור עוד קצת.4שרימפס וורידיםצעד מפתח נוסף הוא לוודא המחבת הוא חם מספיק כך תפוחי אדמה לקבל חום ופריך. אם אתה מנסה להפוך את הסלמון לפני תפוחי האדמה גמורים, הם כולם ייפלוצעד מפתח נוסף הוא לוודא המחבת הוא חם מספיק כך תפוחי אדמה לקבל חום ופריך. אם אתה מנסה להפוך את הסלמון לפני תפוחי האדמה גמורים, הם כולם ייפלו11 כף אורגנו מיובשכמה MEA זהכמה MEA זה4שרימפס וורידיםמגישים לצד כמה ירקות, אם אתה חייבמגישים לצד כמה ירקות, אם אתה חייב1( חצילים)מחבת חום על-חום גבוה ולהוסיף 1/2 כפות שמן זית. מברשת סלמון עם חלבונים ביצה חבילה עבה על גזרי תפוחי אדמה. הוסף למחבתמחבת חום על-חום גבוה ולהוסיף 1/2 כפות שמן זית. מברשת סלמון עם חלבונים ביצה חבילה עבה על גזרי תפוחי אדמה. הוסף למחבת32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4שרימפס וורידיםסלמון מצופה תפוח אדמהסלמון מצופה תפוח אדמה3ואז תפוחי אדמה מגורדים. השתמשתי בתפוחי אדמה אדומים מקולפים.ואז תפוחי אדמה מגורדים. השתמשתי בתפוחי אדמה אדומים מקולפים.4שרימפס וורידיםזה בדיוק כשהתחלתי לארוז תפוחי אדמה קרועיםזה בדיוק כשהתחלתי לארוז תפוחי אדמה קרועים6מידות בינוניותתפוחי אדמה, קלופים מגורדיםתפוחי אדמה, קלופים מגורדים4שרימפס וורידיםעוגת דלעת תוצרת בית תבליןעוגת דלעת תוצרת בית תבלין1רצועהאני חותך את הסלמון ליותר זמן.אני חותך את הסלמון ליותר זמן.680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סלמון נטול עור, נטול עצמות, חתוך לפילה ארוך יותר במידת האפשרסלמון נטול עור, נטול עצמות, חתוך לפילה ארוך יותר במידת האפשר4שרימפס וורידיםאז. . .מה דעתך על סלמון?אז. . .מה דעתך על סלמון?4שרימפס וורידיםהיה לי כמה סלמון יפה רק מסתובב במקרר שליהיה לי כמה סלמון יפה רק מסתובב במקרר שלי4שרימפס וורידיםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם4שרימפס וורידיםואם אתה מקבל סופר מתוסכל בתהליך הבישול? נסה כוסית ויסקי. רק אומרואם אתה מקבל סופר מתוסכל בתהליך הבישול? נסה כוסית ויסקי. רק אומר4שרימפס וורידיםכי, באמת, לא כל 20 ומשהו זוג טרי לאכול סלמון ולובסטר לארוחת ערבכי, באמת, לא כל 20 ומשהו זוג טרי לאכול סלמון ולובסטר לארוחת ערב201053על ידי ג'סיקה ב -15 בינוארעל ידי ג'סיקה ב -15 בינואר53הערותהערות4שרימפס וורידיםהוא די מצחיק, לא? הפוסט הזה היה מתון לעומת התעלולים הרגילים שלוהוא די מצחיק, לא? הפוסט הזה היה מתון לעומת התעלולים הרגילים שלו4שרימפס וורידיםאני צריך להשתלט על עצמי. וכספת לכרטיס החיוב שלי. ואז אני אזרוק את המפתח.אני צריך להשתלט על עצמי. וכספת לכרטיס החיוב שלי. ואז אני אזרוק את המפתח.1-2 כפות שמן זית כתית מעולהאם אני עושה את זה, אתה בהחלט יכול! זה לא נראה טעים?אם אני עושה את זה, אתה בהחלט יכול! זה לא נראה טעים?4שרימפס וורידיםאם אתה מתכנן לנסות את זה, זה דורש קצת סבלנותאם אתה מתכנן לנסות את זה, זה דורש קצת סבלנות4שרימפס וורידיםמשהו מצחיק?משהו מצחיק?4שרימפס וורידיםזה יצא בצורה מושלמתזה יצא בצורה מושלמת4שרימפס וורידיםעדכן את קוראי google שלךעדכן את קוראי google שלך4שרימפס וורידיםניווט פוסטניווט פוסט4שרימפס וורידיםפורסם במתכונים, מאכלי יםפורסם במתכונים, מאכלי ים4שרימפס וורידיםזה באמת היה כזה פינוק, ודרך כל כך שונה לאכול סלמון. אהבתי איך פריך מבחוץ היה, וכמה חמאתי מבפנים היהזה באמת היה כזה פינוק, ודרך כל כך שונה לאכול סלמון. אהבתי איך פריך מבחוץ היה, וכמה חמאתי מבפנים היה4שרימפס וורידיםכולנו יודעים שאין לי סבלנות. אני אפילו לא יודע מה פירוש המילה הזאת. Hmmpfכולנו יודעים שאין לי סבלנות. אני אפילו לא יודע מה פירוש המילה הזאת. Hmmpf4שרימפס וורידיםאולי גם תאהבאולי גם תאהב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.