סלמון מצופה תפוח אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 122 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 1332 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך הוא די מצחיק, תפוחי אדמה, אני חותך את הסלמון לרצועות ארוכות יותר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. עם כפית נסו סלמון מצופה תפוח אדמה, סלמון מצופה תפוחי אדמה עם סלט עשבי תיבול, ו סלמון מצופה תפוח אדמה עם מתכון סלט גרגיר הנחלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחבת חום על חום בינוני גבוה ולהוסיף 1/2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מברשת סלמון עם חלבונים ביצה חבילה עבה על גזרי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4
הוסף למחבת.ודא תפוחי אדמה הם פריכים ושחומים לפני התהפך. מעקף בעדינות מרית מתחת לציפוי תפוחי האדמה. זה עלול לקחת כמה ניסיונות כדי לקבל את העניין. השתמש בשמן נוסף עבור שאר הסלמון, במידת הצורך.לאחר ששני הצדדים הם חום זהוב, מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 10-15 דקות.למרות צלחת זו היא קצת בצד מסובך, לקחת את הזמן כדי לעשות את זה. זה לגמרי שווה את זה וטעים מאוד.ואם אתה מקבל סופר מתוסכל בתהליך הבישול? נסה כוסית ויסקי. רק אומר.פורסם במתכונים, seafood53 תגובות
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.