קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

סלמון נרפא מעושן מתוק של כלבי רכב

סלמון נרפא מעושן מתוק של כלבי רכב
סלמון נרפא מעושן מתוק של כלבי רכב עשויה להיות מה שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 434 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא סוכר חום חזק, שבבי עץ מסקיט, פילה סלמון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: סלמון נרפא מעושן מתוק של כלבי רכב, סיידר תפוחים נרפא סלמון מעושן, ו סלמון מעושן ונרפא עם גרידת תפוז.

הוראות

1
בקערה, לערבב מלח, 1 כוס סוכר חום, 3 כפות אבקת שום, 3 כפות אבקת בצל, 1 כף מתובל, 2 כפיות מיובשים טרגון, וכל עשב השמיר.
מרכיבים שתצטרך
טרגון מיובשטרגון מיובש
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
כָּתֵףכָּתֵף
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח. סלמון סט, עור למטה, במחבת קלייה 11 על 17 אינץ ' מצופה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מורחים תערובת מלח באופן שווה על פני בשר סלמון. כיסוי וצינה 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
יש לשטוף דגים מתחת למים קרים להתייבש. הגדר פילה, העור למטה, על גיליון גדול של נייר; לסכל לחתוך כדי להתאים את קווי המתאר של דגים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
תנו לדגים לעמוד עד שהבשר יהיה דביק לגעת בו, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב הנותרים 2 כפות סוכר חום, נשאר 1 1/2 כפיות כל אבקת שום ואבקת בצל ונותר 1/2 כפית כל מלוחה ו טרגון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
כָּתֵףכָּתֵף
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
אם משתמשים בפחם, תל 50 בריחים על האש של ברביקיו עם מכסה ולהצית; אם באמצעות גריל גז, להפוך את החום למכסה גבוה וסגור.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
יוצקים מספיק מים חמים על שבבי עץ בקערה כדי לגרום להם לצוף; בואו להשרות לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
כאשר גחלים מנוקדים באפר אפור, בתוך כ -20 דקות, לדחוף חצי לכל צד של firegrate.
10
מסננים שבבי עץ ומפזרים חצי על כל תל של גחלים. אם משתמשים בגריל גז, להתאים חום עקיף; לשים שבבי סחוט במחבת לסכל ולהגדיר ישירות על חום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
לכסות ברביקיו וחום עד צ ' יפס להתחיל smolder, על 10 דקות. הגדר גריל 4 עד 6 אינץ ' מעל הבעירה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
מניחים סלמון על נייר במרכז הגריל (לא ישירות על חום).
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מפזרים תערובת סוכר באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
מכסים ברביקיו ומבשלים סלמון עד מדחום מוכנס במרכז החלק העבה ביותר מגיע 140, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
15
באמצעות שתי מריות רחבות, פילת שקופיות עם לסכל על תבנית אפייה ללא מסגרת, ולאחר מכן להעביר מן הסדין אל מגש. טאק קצוות נייר תחת פילה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
מגישים חם או קר.