קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון סו וייד עם מלפפונים

סלמון סו וייד עם מלפפונים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון אדום, סו-ויד לחמניות בטן חזיר עם מיונז צמת חזיר ומלפפונים חמוצים מהירים, ו סטייקים סו-וידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים אמבט מים עד 122 עבור סלמון נדיר, 160 עבור בינוני. להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. מתבלים מלפפון פרוס עם מלח ופלפל שחור. גריל על חום גבוה, פונה פעם אחת, עד חרוך קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
העברה לצלחת.
3
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל לבן; מעבירים לארבע שקיות 1-ליטר, שקיות ואקום-חותם ואקום. לטבול את השקיות באמבט המים ולבשל בטמפרטורה הרצויה במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
בבלנדר, למזג את היוגורט עם שמיר; העונה עם מלח ופלפל שחור. בקערה קטנה, לזרוק את מלפפון julienned עם שמן ומיץ לימון; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שמירשמיר
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
הסר את הפילה מן השקיות ולהעביר צלחות. למעלה עם מלפפון בגריל ו julienned, מנה עם רוטב שמיר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שמירשמיר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.