סשימי סלמון עם בצל כבוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, ג'ינג'ר טחון, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: מוס סלמון עם בצל אדום כבוש ומלפפון, סשימי טונה עם דייקון כבוש וכוסברה לתינוקות, ו קערת אורז סשימי סלמון.
הוראות
1
במחבת סאוט, מעל חום גבוה, מוסיפים את הסוכר, הבצל והמים, ומבשלים עד שהסוכר נמס. להפחית את החום בינוני, להוסיף את זנגביל, מלח, בלסמי, יין יין אדום ואורז. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ב -80 אחוזים( 1/4 כוס), כ -20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין אורז
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום לקערה ומערבבים בממרח ווסאבי. מקררים במשך 1 עד 2 שעות, המאפשר טעמים לשלב.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.