סלמון עטוף בבייקון עם תרד נבול
סלמון עטוף בבייקון עם תרד נבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 402 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך דגנים מלאים, שמן זית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב תערובת התבואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט דבש ופירות יער מעורבים עם וופלים מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: בייקון הודו עטוף בצדפות עם תרד נבול, סלמון צרוב עם תרד נבול, ו סלמון טעים בריא עם תרד נבול.
הוראות
Broiler Preheat ולשים מחבת broiler תחת broiler כך מתלה שלה הוא כ 4 סנטימטרים מחום.
לטפוח דגים יבש ומפזרים מלח ופלפל, ואז להפיץ צדדים מעוקלים עם חרדל.
Lay 1 בייקון פרוסה לאורכו לאורך החלק העליון של כל פילה, תוחב קצוות של בייקון תחת פילה (הקצוות לא ייפגשו). חוט 1 שיפוד דרך אורך של כל פילה, כניסה ויציאה דגים דרך בייקון כדי לאבטח אותו.
מסדרים דגים, בייקון צדדים למטה, על מתלה שחומם מראש של מחבת ברוילס 3 דקות, ואז להתהפך ולצלות עד דגים הוא רק מבושל דרך בייקון הוא פריך, 3 עד 4 דקות יותר.
בעוד מטאטאים סלמון, לבשל שאלוט בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, 3 עד 5 דקות.
הוסף תרד ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד תרד הוא רק נבול, 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.