סלמון עלום אני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עלומה אני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, גזר, סטייק סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו סלמון עלומה בתה, סלמון מבושל שלם, ו סלמון מבושל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לחמם את החמאה ולטגן את הבצל, גזר, וסלרי במשך 5 דקות.
מוסיפים את המים, היין והמלח והפלפל למחבת.
תן לתערובת להתבשל במשך 5 דקות נוספות.
לעטוף את הסלמון בכותנה ולמקם אותו בנוזל הרותח. מנמיכים את החום, לכסות, ומבשלים בעדינות במשך כ 15 דקות (5 דקות לכל קילו במקרה שקנית סטייק סלמון גדול).
הסר סלמון מהמחבת בזהירות, לפתוח ולהגיש חם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.