סלמון עלום עם רוטב שמנת
סלמון עלום עשב עם רוטב עשבי שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 338 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך מרק דגים, לימון, רוטב שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון מבושל עם רוטב שמנת, סלמון Sockeye עלומה עם רוטב עשבי חרדל, ו סלמון מבושל עם רוטב עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים יין ומרק באופן שווה לתוך 2 מחבת גדולה או ציידים דגים. לסחוט מיץ מתפוז ולימון, ולהוסיף מיץ וחצאים למחבתות.
מוסיפים עלי בזיליקום ו-3 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך, ולהוסיף פילה סלמון, צד העור למעלה. מכסים ומבשלים 5 עד 7 דקות או עד דגים מבושלים פתיתים עם מזלג.
הסר מחבתות עם מרית מחוררת, ומניח על צלחת להתקרר. (דגים ימשיכו לבשל לאחר שתסיר אותו מהנוזל.) להכניס למקרר עד מוכן לשרת.
הסר את העור רק לפני ההגשה.
מגישים עם רוטב עשבי שמנת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.