אם יש לכם שיני שום, לימון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט מלפפון עם סלמון מבושל, סלט סלמון עלומה עם רוטב מלפפון, ו סלמון מבושל קר עם סלט מלפפון.
הוראות
1
כדי להכין סלמון, קליפ מדחום מטבח על צד של מחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים שמן, עלי בזיליקום, פרוסות לימון ושום למחבת; מחממים עד 15
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים דגים לשמן; מבשלים במשך 12 דקות או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
4
הסר דגים משמן; מקום על מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
לזרוק מלפפון עם 1/8 כפית מלח 1/8 כפית פלפל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מערבבים מיץ, בזיליקום קצוץ, נשאר 1/8 כפית מלח, ונותר 1/8 כפית פלפל בקערה קטנה; לטפטף על דגים.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.