סלמון עלומה בתנור a La פייג'עם שמיר, בצל Vidalia ועונג מלפפון
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 73 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו בצל וידאלי, סוכר, מלפפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלמון עלומה בתנור A La פייג'(רייצ'ל ריי), ביסקוויטים שמיר עם סלמון מעושן & מלפפון להתענג, ו ארוחת הערב הפשוטה האהובה על מגי באנגלית: סלמון עלום עם רוטב שמיר דיז'ון, מלפפון ולחם כהה, תפוחי אדמה חדשים עם מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
לשפשף את החלק התחתון של צלחת אפייה רדודה עם חמאה קרה. מסדרים סלמון בצלחת. מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
להוסיף מרק וכמה גבעולים של שמיר למחבת. צולים את הדג 12 עד 15 דקות.
מערבבים סוכר, מלח וחומץ בתחתית קערה בינונית.
מוסיפים בצל קצוץ, מלפפון קצוץ וצנוניות.
מפזרים 3 כפות שמיר קצוץ ולזרוק את התערובת מעיל בחומץ, סוכר ומלח.
הסר דגים מהתנור. מיצי מחבת כפית על דגים ומעבירים בזהירות לצלחות בודדות או מגש. דגים מובילים עם תבלין ומגישים.