תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון עלומה הדר עם מתכון רוטב חרדל דיז'ון. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם פילה סלמון, מלח גס, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו סלמון קר כשר עם מתכון טבילת רוטב דיז'ון, סלמון מבושל עם רוטב חרדל, ו סלמון עלום עם רוטב דבש-חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את הנוזל הלא חוקי לסלמון, יוצקים את המרק והיין למחבת רחבה, רדודה או סיר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את מיץ התפוז, לימון וליים, פרי הדר פרוס, שום, שמיר גבעולים ופלפלים. מכסים את המחבת ומביאים את הנוזל לרתיחה מלאה על חום בינוני גבוה. אתה רוצה לתת את הטעמים של ארומטיקה להחדיר לתוך הנוזל.ברגע שזה מגיע לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך להתבשל בעדינות במשך כ 15 דקות.לתבל את הסלמון בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
מלח דק, לשולי הכוסות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
קליפות מלימון
שמיר
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להניח את הפילה במחבת (הנוזל צריך לבוא באמצע הדרך), לכסות ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד הסלמון הוא בקושי אטום במרכז, על 6 עד 8 דקות. שמור על מנת להבטיח כי הנוזל לא מקבל חם מספיק כדי לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את הסלמון לצד plate.To הכינו את רוטב החרדל, יוצקים 1 כוס של נוזל הציד לתוך סיר קטן, משליכים את השאר. מבשלים מעל חום בינוני כדי להפחית את הנוזל בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
לטאטא את החמאה, דגנים מלאים חרדל חלק, דבש שמיר קצוץ; העונה עם מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שמיר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים את רוטב החרדל על הדגים לפני ההגשה.נסה את המתכונים האלה סלמון על מזון הרפובליקה: ארז-קרש סלמון Sockeye עם מתכון Vinaigrette אגוזי לוז
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
אגוזי לוז
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.