תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עלומה עם מלפפון Raitan. במנה עיקרית זו יש 495 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, גזר, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון מרוקאי עם מלפפון Raita, מלפפון raita, איך לעשות מלפפון raita / raita s, ו סלמון מבושל עם רוטב מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת עמוקה גדולה, לשלב את המים, יין, חומץ, בצל, גזר, פטרוזיליה, טימין, פלפל, עלי דפנה, ו 2 1/4 כפיות של המלח. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בינתיים, בכוס בינונית או קערת נירוסטה, לשלב את המלפפון ואת המלח כפית הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בואו לשבת במשך 10 דקות. עם הידיים, לסחוט את המלפפון ולהשליך את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
4
החזירו את המלפפון לקערה והוסיפו את היוגורט, שום, נענע ופלפל טחון. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
ענפי שמיר שנקטפו
שום גויה®
1/4 כוס יוגורט תות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הדגים לנוזל במחבת ומחזירים לרתיחה. מבשלים, מכוסה חלקית, עד הדג הוא רק בקושי עשה (זה עדיין צריך להיות שקוף במרכז), על 4 דקות עבור פילה 1 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את המחבת מהחום ותן לדגים לשבת בנוזל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להעביר צלחות, אם אתה רוצה, להסיר את העור.
8
מגישים את הסלמון חם או בטמפרטורת החדר. למעלה עם raita ולאחר מכן מפזרים את raita עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
Raita
9
המלצת יין: כדי להתאים את החומציות של היוגורט ואת העושר של הדגים, לחפש לבן המשלב חומציות חדה עם גוף טוב. נסה פינו גרי מאורגון או סוביניון בלאן מניו זילנד.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.