סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן
צריך ללא גלוטן, פסקטריאן ומנה עיקרית קטוגנית? סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ים, שאלוט, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, סלמון מלך פראי עם דובדבנים יבשים ושקדים מעושנים נויסט, ו סלמון מעושן ממולאים ביצים.
הוראות
להביא יין, שאלוט, וחומץ להרתיח בסיר קטן כבד. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הנוזל מצטמצם 2 כפות, על 5 דקות.
לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מניחים כל תפוח אדמה על גיליון נפרד של נייר, מפזרים מלח ים, לעטוף בחוזקה.
הסר רדיד; מגניב רק כדי להתחמם, על 20 דקות.
חותכים לאורכו לשניים. סקופ בשר לתוך מיקרוגל בינוני-בטוח קערה, עוזב 1/4 אינץ ' עבה קליפת תפוח אדמה.
מוסיפים 2 כפות חמאה וחלב לתפוחי אדמה בקערה; מחית היטב. מערבבים שמנת חמוצה ו 3 כפות צמרות בצל ירוק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה. רופף לכסות פגזים ומילוי בנפרד ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
לחמם מחדש קליפות תפוחי אדמה, ולאחר מכן מילוי, במיקרוגל במרווחים של 20 שניות עד מחומם דרך. מערבבים סלמון מעושן למילוי; מתבלים במלח ים ופלפל. תל מילוי פגזים.
מניחים 1/4 כוס מים פילה סלמון במחבת גדולה כבדה; מפזרים מלח ופלפל. כיסוי; אדים על חום בינוני-גבוה עד סלמון הוא רק אטום במרכז, על 3 דקות.
בינתיים, לחמם מחדש יין שאלוט הפחתת מעל חום בינוני-נמוך.
להוסיף 8 כפות הנותרים חמאה, 1 כף בכל פעם, לטאטא עד כל נמס לפני הוספת הבא; להמשיך לטאטא עד beurre rouge הוא עבה (לא להתחמם יתר על המידה או רוטב עשוי להפריד). מתבלים במלח ופלפל.
מניחים תפוחי אדמה בצד 1; מפזרים בצל ירוק שנותר. מסדרים 2 רצועות סלמון על גבי רוטב על כל צלחת; מפזרים פלפל ועירית.