סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן
צריך ללא גלוטן, פסקטריאן ומנה עיקרית קטוגנית? סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ים, שאלוט, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, סלמון מלך פראי עם דובדבנים יבשים ושקדים מעושנים נויסט, ו סלמון מעושן ממולאים ביצים.
הוראות
1
להביא יין, שאלוט, וחומץ להרתיח בסיר קטן כבד. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הנוזל מצטמצם 2 כפות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מחבת מחום ומכסה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
5
מחממים תנור ל 40 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים כל תפוח אדמה על גיליון נפרד של נייר, מפזרים מלח ים, לעטוף בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
אופים עד מכרז, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר רדיד; מגניב רק כדי להתחמם, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
חותכים לאורכו לשניים. סקופ בשר לתוך מיקרוגל בינוני-בטוח קערה, עוזב 1/4 אינץ ' עבה קליפת תפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה. רופף לכסות פגזים ומילוי בנפרד ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
12
לחמם מחדש קליפות תפוחי אדמה, ולאחר מכן מילוי, במיקרוגל במרווחים של 20 שניות עד מחומם דרך. מערבבים סלמון מעושן למילוי; מתבלים במלח ים ופלפל. תל מילוי פגזים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
סלמון מעושן
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
13
מניחים 1/4 כוס מים פילה סלמון במחבת גדולה כבדה; מפזרים מלח ופלפל. כיסוי; אדים על חום בינוני-גבוה עד סלמון הוא רק אטום במרכז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
בינתיים, לחמם מחדש יין שאלוט הפחתת מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
שמנת מתוקה נוספת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
להוסיף 8 כפות הנותרים חמאה, 1 כף בכל פעם, לטאטא עד כל נמס לפני הוספת הבא; להמשיך לטאטא עד beurre rouge הוא עבה (לא להתחמם יתר על המידה או רוטב עשוי להפריד). מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
רוטב כפית על 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
17
מניחים תפוחי אדמה בצד 1; מפזרים בצל ירוק שנותר. מסדרים 2 רצועות סלמון על גבי רוטב על כל צלחת; מפזרים פלפל ועירית.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין