סלמון עם ויניגרט זית
סלמון עם ויניגרט זית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, חרדל דיז'ון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. נסו שמן זית עלומה טונה עם צלף ויניגרט זית, ויניגרט זית כתומה, ו כרובית צלויה עם ויניגרט זית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את שמן הזית, חומץ, זיתים, אבקת arbol דה צ ' ילה, שום, חרדל ודבש בבלנדר עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מניחים את הסלמון בתבנית אפייה קטנה; יוצקים 1/2 כוס של ויניגרט זית על גבי במרינדה 15 דקות. מחממים גריל גבוה או מניחים מחבת גריל על חום גבוה.
הסר את הסלמון מן המרינדה; מתבלים במלח ופלפל שחור. גריל 3 עד 4 דקות לכל צד, צחצוח עם ויניגרט הנותרים כל 2 דקות.
צילום: קרל ג ' ונגל / סטודיו D