סלמון עם ויניגרט זית שחור וארטישוק מטוגן
סלמון עם ויניגרט זית שחור ארטישוק מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 36 גרם חלבון, 69 גרם שומן, ובסך הכל של 827 קלוריות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, אבקת צ'ילה דה ארבול וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. הציון הזה די טוב. נסו ארטישוק מטוגן בלימון ושמן זית, ארטישוק מטוגן בלימון ושמן זית, ו ארטישוק מטוגן בשמן זית וסופריטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מניחים את כל החומרים, למעט הארטישוקים, בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מניחים את לבבות הארטישוק תבנית אפייה קטנה ויוצקים עליהם את התערובת. מכסים ואופים בתנור במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהם רכים.
מגישים עם הרבה לחם כדי לספוג מיץ.
מערבבים את כל החומרים בבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים סלמון בתבנית אפייה קטנה ויוצקים מעל 1/2 כוס מהוויניגרט. מריחים במשך 15 דקות. מחממים גריל או מחבת גריל על אש גבוהה.
מוציאים סלמון מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וצולים 3 עד 4 דקות מכל צד, מברישים עם הוויניגרט השמור כל 2 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לשלב סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל.
![שרדונה א 'עד ת' 2010 נפתח בניחוחות של פרחים לבנים, קלמנטינה, ליים, חבוש, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים הלאה לאגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים לג ' ינג ' ר. התקף עמוס מינרלים הוא בהיר, מעורר תיאבון ואינטנסיבי. החיך האמצעי הניואנסי ממשיך בטעמים המשקפים ומגבירים את הארומטים. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים קלאסי אורגון סטילי שרדונה. 2010 היה בציר יוצא דופן עבור יינות לבנים באורגון ויין מונע טרואר מתוחכם זה אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי זה יספק במהלך 5 השנים הבאות.]()
שרדונה א 'עד ת' 2010 נפתח בניחוחות של פרחים לבנים, קלמנטינה, ליים, חבוש, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים הלאה לאגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים לג ' ינג ' ר. התקף עמוס מינרלים הוא בהיר, מעורר תיאבון ואינטנסיבי. החיך האמצעי הניואנסי ממשיך בטעמים המשקפים ומגבירים את הארומטים. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים קלאסי אורגון סטילי שרדונה. 2010 היה בציר יוצא דופן עבור יינות לבנים באורגון ויין מונע טרואר מתוחכם זה אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי זה יספק במהלך 5 השנים הבאות.
The 2010 A to Z Chardonnay opens with aromas of white flowers, tangerine, lime, quince, wet stone and minerals that develop further into nutmeg, honey, green apple with hints of ginger. A mineral laden attack is bright, mouthwatering and intense. The nuanced mid-palate carries on with flavors that mirror and amplify the aromatics. The finish is long, clean, crisp and juicy with flavors of honeysuckle, citrus and wet stone. This wine exemplifies classic Oregon steely Chardonnay. 2010 was an exceptional vintage for white wines in Oregon and this sophisticated terroir driven wine is no exception; bright, tangy and intense it will deliver over the next 5 years.