סלמון עם זיגוג הויסין
סלמון עם זיגוג Hoisin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, רוטב הויסין, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלמון עם זיגוג מנדרין הויסין, סטייקים סלמון עם זיגוג הויסין, ו סלמון בגריל עם זיגוג הויסין שזיף-זנגביל רליש.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים במנה רדודה.
מוסיפים דגים לצלחת, פונים למעיל. להשרות בטמפרטורת החדר 8 דקות, מפנה מדי פעם.
הסר דגים מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים דגים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים דגים באופן שווה עם זרעי שומשום.
אופים ב 400 במשך 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
חום 1 כפית שמן קנולה במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 קילו אפונה שלג 1/4 כפית מלח; לטגן במשך 2 דקות. מערבבים 2 כפיות שום בבקבוק ו 1/4 כפית פלפל אדום כתוש; saut 1 דקה. מערבבים 1/4 כפית סוכר; לטגן 1 דקה.
הסר מהחום; טפטוף עם 1/2 כפית שמן שומשום כהה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.