קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות72
מגזין

סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה

סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה
סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה עשויה להיות מה שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 363 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך רוטב סויה, יין אורז, אפונה הצמד סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה, סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה, ו סלמון צלוי עם זיגוג מיסו ואפונה הצמד סוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר. מעיל עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
לטאטא רוטב צ ' ילי, 2 כפות רוטב סויה, ו 1 כף זנגביל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים פילה סלמון, צד העור למטה, על גיליון מוכן. רוטב צ ' ילי כפית מרינדה מעל ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. מטאטא Preheat. כפית כל מרינדה שנותרה על תבנית אפייה על פילה סלמון. סלמון צלייה ללא סיבוב עד השחמה כתמים כמעט אטום במרכז, 6 עד 10 דקות, בהתאם עובי פילה. בינתיים, חום שמן צמחי ב ווק או מחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים 1 כף ג ' ינג ' ר ושום טחון; מערבבים עד ארומטי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
5
מוסיפים אפונה הצמד סוכר ומערבבים עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6
מוסיפים 1 כף הנותרים רוטב סויה, יין אורז, קנוקנות אפונה ומערבבים רק עד נבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יין אורזיין אורז
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
7
טפטוף עם שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
8
מניחים פילה סלמון 1 על כל צלחת. כפית תערובת אפונה חמה על פילה סלמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.