סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה
סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה עשויה להיות מה שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 363 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך רוטב סויה, יין אורז, אפונה הצמד סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה, סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה, ו סלמון צלוי עם זיגוג מיסו ואפונה הצמד סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר. מעיל עם ספריי nonstick.
לטאטא רוטב צ ' ילי, 2 כפות רוטב סויה, ו 1 כף זנגביל בקערה קטנה.
מניחים פילה סלמון, צד העור למטה, על גיליון מוכן. רוטב צ ' ילי כפית מרינדה מעל ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. מטאטא Preheat. כפית כל מרינדה שנותרה על תבנית אפייה על פילה סלמון. סלמון צלייה ללא סיבוב עד השחמה כתמים כמעט אטום במרכז, 6 עד 10 דקות, בהתאם עובי פילה. בינתיים, חום שמן צמחי ב ווק או מחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כף ג ' ינג ' ר ושום טחון; מערבבים עד ארומטי, על 30 שניות.
מוסיפים אפונה הצמד סוכר ומערבבים עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מוסיפים 1 כף הנותרים רוטב סויה, יין אורז, קנוקנות אפונה ומערבבים רק עד נבול, על 1 דקה.
מניחים פילה סלמון 1 על כל צלחת. כפית תערובת אפונה חמה על פילה סלמון ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.