סלמון עם חומוס חם, פלפל וסלט תרד
אם יש לכם סלמון g, שמן זית, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חומוס חם, פלפל אדום וסלט תרד עם האריסה, חומוס חם, שומר & סלט פלפל, ו חומוס חם, סלט צ'וריסו ופלפל.
הוראות
תחמם את הגריל. סקווש את מגורי הפלפל שטוח וגריל במשך 5 דקות או עד מושחר היטב. השאר את הגריל על, ולאחר מכן להעביר את הפלפלים לקערה, לכסות עם סרט נצמד ולהשאיר להתקרר מעט לפני קילוף את העורות וחותכים את הבשר לרצועות.
הפוך את הרוטב על ידי לטאטא יחד את גרידת לימון, מיץ, פפריקה מעושנת, שמן זית ותבלינים. לזרוק חצי רוטב עם עלי התרד ולחלק בין 2 קערות.
עונת סלמון וגריל במשך 5 דקות או עד רק מבושל דרך. בינתיים, מחממים את החומוס בנוזל השימורים שלהם בסיר במשך 3-4 דקות.
מסננים היטב, ולאחר מכן לערבב עם ההלבשה הנותרים ורצועות של פלפל. כפית מעל התרד ומעל עם הסלמון כדי לשרת.