קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

סלמון עם טימין ושלושה לימון קרם Fraîche

סלמון עם טימין ושלושה לימון קרם Fraîche
סלמון עם טימין ושלושה לימון קרם Fraîche עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 171 אדם הכין את המתכון הזה והיה עושה את זה שוב. לך לחנות ותביא את קרם פרש, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. מתכונים דומים: פרי אבן בסירופ טימין לימון עם קרם פרש, מרק סלק קלוי עם טימין, לימון וקרם פרש, ו סלמון מעושן על צ'יפס עם לימון קרם Frâiche.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים עלי טימין ולימון פרוס בערימה במרכז גיליון האפייה גדול מספיק כדי להחזיק את הסלמון. לשפשף סלמון מכל הצדדים עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים סלמון על גבי טימין / מיטת לימון ולהעביר לתנור. צלי עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 125 עד 130 ° F על מדחום לקריאה מיידית עבור בינוני-נדיר או 60° עבור בינוני, 15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור ולאפשר לנוח לפחות 5 דקות, או לאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מערבבים יחד את עלי הקורנית, מיץ לימון, גרידת לימון, לימון משומר (אם שימוש), וcrème fraîche. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומרלימון משומר
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קרם פרשקרם פרש
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6
מגישים את הסלמון או חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו