סלמון עם טימין ושלושה לימון קרם Fraîche
סלמון עם טימין ושלושה לימון קרם Fraîche עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 171 אדם הכין את המתכון הזה והיה עושה את זה שוב. לך לחנות ותביא את קרם פרש, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. מתכונים דומים: פרי אבן בסירופ טימין לימון עם קרם פרש, מרק סלק קלוי עם טימין, לימון וקרם פרש, ו סלמון מעושן על צ'יפס עם לימון קרם Frâiche.
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
מניחים עלי טימין ולימון פרוס בערימה במרכז גיליון האפייה גדול מספיק כדי להחזיק את הסלמון. לשפשף סלמון מכל הצדדים עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים סלמון על גבי טימין / מיטת לימון ולהעביר לתנור. צלי עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 125 עד 130 ° F על מדחום לקריאה מיידית עבור בינוני-נדיר או 60° עבור בינוני, 15 עד 25 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר לנוח לפחות 5 דקות, או לאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מערבבים יחד את עלי הקורנית, מיץ לימון, גרידת לימון, לימון משומר (אם שימוש), וcrème fraîche. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים את הסלמון או חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב לימון.