סלמון עם יין אדום-רוטב בלסמי
סלמון עם יין אדום-רוטב בלסמי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, שאלוט, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Mahimahi עם רוטב בלסמי-יין, תותים קלויים ברוטב יין וחומץ בלסמי, ו פלפל קלוי פילה מיניון עם רוטב יין אדום בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את קורנית sprig, פלפל שחור, יין אדום וחומץ בלסמי ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת 2 כפות, על 12 דקות.
הסר את המחבת מהחום וקצף בשמנת, ואז לטאטא בחמאה, 1 כף בכל פעם. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. מסננים לתוך קערה ולהתחמם.
במחבת nonstick גדול, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת, עור כלפי מעלה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד הפילה הם השחמה, על 4 דקות. להפוך את הסלמון ומבשלים על חום מתון עד הדג הוא רק אטום לאורך, כ 3 דקות יותר.
להעביר את הסלמון לצלחות, כפית את הרוטב על הדגים ומקשטים עם פלפל שחור טחון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.