סלמון עם ירקות באביב הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 421 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי אספרגוס, ביצים, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, לינגוויני עם ירקות אביביים, ו ניוקי עם ירקות האביב.
הוראות
1
קו גיליון אפייה עם נייר קלף משומן קלות. עונת סלמון עם מלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2
אופים ב 325 במשך 12 עד 15 דקות או עד סלמון הוא כבר לא שקוף אבל עדיין לח למראה במרכז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים ביצים בסיר קטן, ומכסים במים. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד 15 דקות. יש לשטוף ביצים במים קרים, ולתת מגניב. לקלף, קוביות, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
להקציף יחד שאלות ו -3 המרכיבים הבאים בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
להביא סיר 2 ליטר של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים אספרגוס 30 עד 60 שניות או עד פריך-מכרז; להרים עם כפית מחוררת, לשטוף עם מים קרים, ולהוסיף ויניגרט. מבשלים אפונה באותו מים רותחים עד רק מבושל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מסננים במסננת, לשטוף עם מים קרים, ולהוסיף אספרגוס ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מפזרים עשבי תיבול, ולזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
8
מעבירים סלמון לצלחות באמצעות מרית. תערובת אספרגוס כפית באופן שווה על סלמון.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.