סלמון עם ירקות באביב הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 421 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי אספרגוס, ביצים, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, לינגוויני עם ירקות אביביים, ו ניוקי עם ירקות האביב.
הוראות
1
קו גיליון אפייה עם נייר קלף משומן קלות. עונת סלמון עם מלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
אופים ב 325 במשך 12 עד 15 דקות או עד סלמון הוא כבר לא שקוף אבל עדיין לח למראה במרכז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים ביצים בסיר קטן, ומכסים במים. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד 15 דקות. יש לשטוף ביצים במים קרים, ולתת מגניב. לקלף, קוביות, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
להקציף יחד שאלות ו -3 המרכיבים הבאים בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להביא סיר 2 ליטר של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים אספרגוס 30 עד 60 שניות או עד פריך-מכרז; להרים עם כפית מחוררת, לשטוף עם מים קרים, ולהוסיף ויניגרט. מבשלים אפונה באותו מים רותחים עד רק מבושל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מסננים במסננת, לשטוף עם מים קרים, ולהוסיף אספרגוס ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מפזרים עשבי תיבול, ולזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
8
מעבירים סלמון לצלחות באמצעות מרית. תערובת אספרגוס כפית באופן שווה על סלמון.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.