קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

סלמון עם כרישה מקורמל

סלמון עם כרישה מקורמל
סלמון עם כרישה קרמל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן זית, כרישה, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן 131 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה נהדר. מתכונים דומים: ירקות מאודים עם כרישה מקורמל, קוגל ירקות עם כרישה קרמל, ו ריזוטו שעורה עם כרישה מוקרמת ופטריות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר, תרסיס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לקצץ את קצה השורש, עלים חיצוניים קשים, וחולצות ירוקות כהות של הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
חותכים את הכרישה לאורכו לרבעים, ולאחר מכן לרוחב לשלישים. לשטוף את הכרישות היטב כדי להסיר כל חצץ, ולנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, ומבשלים ומערבבים את הכרישה עד שהם החלו להתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים את הכרישה עם סוכר חום, ומבשלים עד שהם הופכים חומים, 15 עד 20 דקות. מערבבים בגזר הגמד, מפזרים מלח כשר, ומבשלים ומערבבים עד שהגזר רך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
מניחים את הסלמון על תבנית האפייה המוכנה, משפשפים את הפילה בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. צולים את הסלמון עד הבשר אטום פתיתים בקלות אבל לא יבש, על 10 דקות לכל 1 אינץ ' של עובי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
הסר את הפילה מבושל לצלחות, ומעל כל פילה עם 1/4 של כרישה קרמל וגזר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.