קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

סלמון עם כרישה מקורמל

סלמון עם כרישה מקורמל
סלמון עם כרישה קרמל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן זית, כרישה, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן 131 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה נהדר. מתכונים דומים: ירקות מאודים עם כרישה מקורמל, קוגל ירקות עם כרישה קרמל, ו ריזוטו שעורה עם כרישה מוקרמת ופטריות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר, תרסיס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לקצץ את קצה השורש, עלים חיצוניים קשים, וחולצות ירוקות כהות של הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
חותכים את הכרישה לאורכו לרבעים, ולאחר מכן לרוחב לשלישים. לשטוף את הכרישות היטב כדי להסיר כל חצץ, ולנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, ומבשלים ומערבבים את הכרישה עד שהם החלו להתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים את הכרישה עם סוכר חום, ומבשלים עד שהם הופכים חומים, 15 עד 20 דקות. מערבבים בגזר הגמד, מפזרים מלח כשר, ומבשלים ומערבבים עד שהגזר רך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
6
מניחים את הסלמון על תבנית האפייה המוכנה, משפשפים את הפילה בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. צולים את הסלמון עד הבשר אטום פתיתים בקלות אבל לא יבש, על 10 דקות לכל 1 אינץ ' של עובי.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
הסר את הפילה מבושל לצלחות, ומעל כל פילה עם 1/4 של כרישה קרמל וגזר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.