סלמון עם מלון ובצלצלים מטוגנים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק סיני אורז מטוגן עם שאלוט מטוגן פריך, תרד עם שאלוט מטוגן, ו תפוחי אדמה קוגל עם שאלוט מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את חזרת, מיץ ליים, רוטב דגים, סוכר חום ושמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל.
במחבת גדולה, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי.
שים את טבעות שאלוט במסננת ואבק בכבדות עם עמילן תירס, רועד כדי לצפות אותם היטב.
מוסיפים את השאלוט לשמן החם בשכבה זוגית ומטגנים על חום מתון עד להשחמה ופריכה, כ 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את בצלצלים מטוגנים מגבות נייר לניקוז. מתבלים קלות במלח.
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל. במחבת nonstick גדול, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את צד עור הסלמון למטה ומבשלים על חום גבוה עד שהעור משחיח ופריך, כ-3 דקות. הפעל את הפילה ולהעביר את המחבת לתנור. לבשל במשך כ 3 דקות, או עד הסלמון הוא רק מבושל.
בינתיים, לחלק את המלון בין 4 קערות רדודות.
טפטוף עם חלב החמאה ואת העונה קלות עם מלח.
הנח את הסלמון על המלון וכפה את הויניגרט על גבי.
מפזרים את גרידת הסיד ואת חזרת מגוררת. מפזרים את עלי הסלרי ואת שאלוט מטוגן על הסלמון ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.