קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

סלמון עם סוכר חום וזיגוג בורבון

סלמון עם סוכר חום וזיגוג בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עם סוכר חום זיגוג בורבון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 493 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ויסקי בורבון, חמאה, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו בשר חזיר ברן עם סוכר חום-זיגוג בורבון, סלמון עם זיגוג סוכר חום, ו סלמון עם זיגוג סוכר חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת כבדה גדולה על אש בינונית. מערבבים בסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים פילה סלמון על גבי תערובת סוכר חום. מבשלים 5 דקות על אש בינונית. הפעל סלמון, ושופכים בורבון סביב הפילה. המשך לבשל במשך 5 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. זיגוג כפית על הסלמון, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.