אם יש לך בצל, עגבניות שזיפים, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: סלמון צרוב עם סלסה תירס עגבניות, עוגות סלמון עם צ'יפוטלה-סלסה תירס, ו סלמון בגריל עם סלסה תירס אוכמניות טריות.
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים תירס; לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תירס
4
מוסיפים תירס לתערובת עגבניות; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
תירס
5
מפזרים סלמון עם 1/4 כפית מלח ופלפל; רסס עם דבש. מחבת רקוט עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תרסיס בישול
סלמון
דבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים סלמון; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
דגים
7
מגישים סלמון עם סלסה; מקשטים עם פלחי לימון וספריגים כוסברה,אם תרצה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.