זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). חביתת סלמון מעושן עם בצל אדום וצלפים, סלמון מלוח וסלט עגבניות עם בצל (Aka Lomi Lomi סלמון, ו סלמון קון סלסה דה Alcaparras (סלמון עם רוטב צלפים) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
Sauté הבצל ושום: בסיר גדול, רחב (לפחות 12 אינץ ' רחב) (אחד שמגיע עם כיסוי), שמן זית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב קבוע, עד רק מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים עגבניות, טימין, גרידת לימון ומיץ, צלפים, חלפיניו, מלח, פלפל: להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף את העגבניות, טימין, גרידת לימון, מיץ לימון, צלפים, פלפלים חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
כסף ללא נעליים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כף סוכר אדום גס
2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מבשלים במשך 10 דקות, הוספת מעט מים במידת הצורך כדי למנוע מהרוטב להתייבש מדי. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
6
הוסף יין ומים:
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים 1/3 כוס יין לבן-שרדונה פשוט יעבוד.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
8
הוסף 1/4 כוס מים. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1
מניחים את הפילה במחבת על גבי הרוטב, העור בצד למטה, אם הפילה עדיין בעור שלהם. מכסים ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לבשל במשך 4-7 דקות, תלוי כמה עבה את החתכים של דגים. לתקוע את הדג במזלג ולחפש doneness. הדג צריך עדיין להיות קצת נדיר באמצע, אבל לא גלם.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.