קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון עם עדשים

סלמון עם עדשים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו סלמון עם עדשים. מנה אחת מכילה 771 קלוריות, 65 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 59% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -31 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם עדשים ירוקות, שום, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 98%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו רולו דה סלמון אהומאדו קון סלסה טרטר י לנטג'אס (גליל סלמון מעושן עם רוטב טרטר ועדשים), עדשים עם סלמון, ו סלמון על מצע עדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העדשים בקערה חסינת חום ומכסים במים רותחים. מניחים בצד למשך 15 דקות ואז מסננים.בינתיים מחממים את השמן במחבת מטגן, מוסיפים את הבצל, הכרישה, הטימין, המלח והפלפל ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות, עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים את העדשים הסחוטות, הסלרי, הגזר, ציר העוף ורסק העגבניות. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות, עד שהעדשים רכות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
עדשיםעדשים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4
מוסיפים את החומץ ומתבלים, לפי הטעם.מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס. לסלמון מחממים מחבת מטגן יבשה חסינת תנור על אש גבוהה למשך 4 דקות. בינתיים משפשפים את שני צידי פילה הסלמון בשמן זית ומתבלים את החלקים בצורה חופשית מאוד במלח ופלפל. כשהמחבת חמה מאוד, הניחו את פילה הסלמון תיבול-הצדדים כלפי מטה בתבנית ובשלו על אש בינונית מבלי להזיז אותם למשך 2 דקות, עד להשחמה רבה. הופכים את הפילטים ומכניסים את התבנית לתנור למשך 5 עד 7 דקות, עד שהסלמון מבושל נדיר. כפית תלולית של עדשים על כל צלחת ומניחים פילה סלמון על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עדשיםעדשים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מגישים חם.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
שוכן בלב עמק הנהר הרוסי, לגונה ראנץ ' כרם היה ביתם של שרדונה ברמה עולמית במשך 30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמתגלגל מהאוקיאנוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות פריכה לטעמי פרי בשלים. ביטוי אלגנטי לכרם שמו, כרם לגונה ראנץ ' שרדונה הוא יין מאוזן ומפנק במיוחד. נפתח עם תווים של תפוח, אגס, חבוש ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימות מתוקות של תבלין אסייתי. שרדונה זה מאוזן ועשיר היטב, בעל תחושת פה אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.