סלמון עם פטוצ'יני אלפרדו
צריכים מנה עיקרית פסקטרית ? סלמון עם פטוצ'יני אלפרדו יכול להיות מתכון אדיר לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 30 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 346 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.85 למנה , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם גבינת פרמזן, מלח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם ציון של 65% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלמון פטוצ'יני אלפרדו , פטוצ'יני אלפרדו סלמון מעושן קרמי , ופטוצ'יני אלפרדו .
הוראות
מניחים את הסלמון, עם העור כלפי מטה, על מתלה פטם מצופה בספריי בישול.
מפזרים 1/8 כפית פלפל. צולים 4-6 אינץ' מהאש במשך 10-12 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג. בינתיים מבשלים פטוצ'יני לפי הוראות האריזה.
בסיר קטן מבשלים שום במרגרינה במשך דקה אחת או עד שהוא רך. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל הנותר; מערבבים בהדרגה חלב. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה 3 כפות גבינה.
מסננים פטוצ'יני; לזרוק עם רוטב.