קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סלמון עם רוטב גרבלקס

סלמון עם רוטב גרבלקס
סלמון עם רוטב גרבלקס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 562 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקנדינבי הזה. לכי לחנות ותאספי את פילה הסלמון, מלח, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון Gravlax, סלמון Gravlax, ו כיצד להפוך סלמון Gravlax.

הוראות

1
בקערת זכוכית קטנה או נירוסטה, להקציף יחד את החרדל והמים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לשבת במשך 10 דקות.
3
לטאטא את המיונז, דבש, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 שמיר כפית.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
תחמם את המטגן. לשפשף את הסלמון משני הצדדים עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
שים את החלקים במחבת broiler או על תבנית אפייה, העור בצד למטה, על 2 סנטימטרים זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
6
מפזרים 1/2 מלח כפית, 1/2 שמיר כפית, והפלפל. לטגן את הדגים עד חום זהוב ורק בקושי נעשה (הדג צריך עדיין להיות שקוף במרכז), על 6 דקות עבור פילה 1 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מגישים את הסלמון עם הרוטב לצד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
חלופות דגים: כי זה הולך כל כך טוב עם הרוטב, סלמון קשה לנצח עבור המתכון הזה. עם זאת, ניתן להחליף פילה עבה אחר, כגון דקר, סטרג ' ן או הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
דקרדקר
הליבוטהליבוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מבחן-קצה המטבח: אם אתה מטגן או סלמון צלוי פילה עם העור ורוצה לשרת אותו ללא עור, לבשל את פילה בצד העור למטה ולאחר מכן פשוט להחליק מרית גדולה בין הבשר המבושל והעור ולהרים את הפילה. זה קל במיוחד אם אתה לא שמן את העור או מחבת כך שהעור נדבק למחבת. קו המחבת עם רדיד אלומיניום לניקוי קל.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
המלצת יין: שמיר וסלמון הם שניהם הטובים ביותר עם יין טעים עם הרבה חומציות. נסה סוביניון בלאן (כגון סנקרה) או chenin blanc (כגון Vouvray) מעמק הלואר של צרפת.
מרכיבים שתצטרך
SancerreSancerre
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.