אם יש לך מיץ לימון, רוטב סויה, חזרת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזו מעולה. נסו סלמון בגריל ברוטב חזרת, סלמון חרדל & veg אופים עם רוטב חזרת, ו סלמון מבושל עם רוטב שמיר חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הרוטב 1-2 שעות לפני כן: בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיונז, שמנת חמוצה, בזיליקום טרי, 2 כפות חזרת, 1 כף רוטב סויה, ומיץ לימון טרי. להכניס למקרר.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת 7cellars Elway. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.